06 March 2012

alhamdulillah:')



alhamdulillah sebab Allah bagi aq peluang untuk hidup lagi kat dunia neyh:')
thanks ibu.sebab wish mase ayong mamai2 tadi.
thanks ibu.sebab lahirkan ayong:')
walaupon mase tu ibu tengah bukak puase kan?-.-
bak kate abah,abah baru makan sesuap laksa mase tuh.haha
thanks abah sbb wish pagi tadi:')
walaupun mesej je,sebab ayong tau family kite kalao depan2 semue segan.haha
aam?mane kao?saje je tak nak wish kan?takpe2.maybe salah ayong sebab selalu saketkan hati kao kan *innocent face*sorry lah. hulur tangan kanan,nak salam.
oke dah pasal adek aq.



tido lambat konon2 nak tau sape top10 wish*tahpape*

so,top10 semalam ialah:

1:dye
2:dye
3:dye
4:dye
5:dye
6:dye
7:dye
8:dye
9:dye
10:dye

*sile klik kat "dye" untuk tau sape yg wish;)*
actually,aq harap KAO ade dalam top 10 aq,tp tgok2,kao nak jd yg last wish kan?
takpelah.takde lah last mane pon.walaupon kao dah bagi link video lagu birthday sume kan?
aq tak anggap pon kao dah wish birthday aq.t
au tak aq nanges sebab kao buat macam tu?nak nanges tau tak.
mase aq call kao petang semalam pon,aq sedih gile sebab kao tak wish pun:'(

oke fine.
thanks for da wish kat fb:)nanges aq bace tadi tau.
suke buat aq nanges. 


SAYANG KAO SANGAT2 KEMBAR SENGAL.


thank you Allah sebab bagi peluang untuk Fathin Munirah hidup lagi kat dunia neyh:')


bak kate kawan aq neyh:


smkin btmbh usia mnndakn kita smkn hmpr utk kmbli kpd Pencipta kita,

oleh itu bsyukurlah dgn stp hmbusan nfs yg msh Allah pnjmkan kpd kita :)



thanks for all da wishes:')
tak kire lah kat fb,twitter,phone pon.
result kluar lagi 16 hari.doakan semue batch94 dapat result yang tak
mengecewakan parents ye?
amin:).







semoge atuk selamat sampai and balek dari makkah:)


assalamualaikum:)















2 comments:

dearest M said...

knp 'dye' yg mule2 tak bule view ek ? woot woot . haha . aku nk wat surprise tapi aku tak ta nk wat cne . ehhh terasa pulak . hahah . oke . happy beday aten . kah kah kah . tua . bule kawen . woot woot .dah baligh . cukup umo . tak sangka kau nanges . err leo din jue . terharu .

aten said...

haha.paham sendiri boleh tak kenape tak boleh view?haha.aoke.abaikan.
thanks le sebab buat aq nanges kan-.-
hobi kao kan?haha.sayang kao lah sengal:')