20 March 2012

less than 24 hours to go:')

ehem.da berape zaman dah tak update blog terchenta neyh?*hiperbola melampau*err..bukan sengaje 
taknak update.sebab da jumpe chenta baru.ehem.*tumblr*kalao rajin,usha lah kat sini.oke dah aten.
cukup sesi mempromote tumblr di situ.


back kepade agenda utama sekarang neyh.sekarang anda,anda dan anda sile lah lihat ke kalendar masing2 dekat rumah tu.takpon,tengok je kat lappy,PC,phone,ipad,iphone korang tuh arini berape aribulan?ye.
20hb mac.esok?ye sekali lagi.21 Mac 2012.tarikh keramat yang akan diingati untuk semue 
student yang ambik SPM tahun lepas.


esok result akan diberanakkan oke-.- 


most of kawan-kawan aq da update pasal result da weyh.cuak jangan cakap lah.alahai..sekarang neyh,nak on fb pon da macam alahai..nampak same je semue status kawan-kawan aq.semue pasal result SPM.ades.
kat grup sbp ke,grup mrsm sbp ke,same je..haish.*jangan mengeluh aten!*
setelah berhempas pulas aq memikirkan nak pergi dengan sape ambik result esok,at last ibu cakap:


abah cuti esok,tapi jangan lame sampai ke petang pulak jumpe kawan-kawan tu.
paling lewat,pukul 1 cukuplah.



hurm..dalam hati memang rase nak nanges la kan,sebab cik Shamimie Hidayah tuh ade test JPJ.alahai..kemungkinan untuk jumpe tu sangat lah tipis kan :'( ari ahad aritu da lah jumpe kejap je...alahai..
cik Nadhirah pon takde sebab parents dye fly g vietnam.dye ambik result mase 22 mac neyh :'(
yang pasti,aq akan jumpe Meera.hehe.tuntut hadiah bday*muke innocent* 
wirawati Intan Zurainie pon tak sure lagi dapat jumpe ke tak..adess.



sekarang neyh aq tak tau ape perasaan aq.cuak ke?takut ke?ke aq ney no sense?tak rase pape?-.-
kalao tak cuak,takkan semalam sampai pening kepale + rase nak demam semue ade.
arini pon aq rase seram sejuk semacam je.and pade saat dan ketika aq 
tengah tules post neyh pon,aq bersweater.bukan sebab sejuk,maybe sebab cuak(?).haha.idk.
baru 1st rase macam ney.da lah hari ape tah,boleh pulak aq mimpi aq cek result aq gune sms je.
tak tau kenape--' then bile da cek,aq dapat 4a je weyh T_T mane tak melalak meraung kan?
bile cek balek,rupenye salah type no ic.tak no ic sape aq ambik dalam mimpi tuh.-.-
 membazir je air mate.oke dah.itu mimpi.mainan tidur.tak nak ah 4a je :( memang.memang 
aq tak target straight's a+,a-mahupun a sahaje.tapi cukuplah kalao takde fail-.- *addmath*



sudah2.panjang la pulak post neyh.ape yang boleyh kitorang,batch 94 buat sekarang neyh is tawakal,kan?kitorang da usaha mase jawab soalan SPM tuh.aq je kot yang maen2.padan muke.menyesal tak sudah-.- last but no least,doakan kejayaan kami,batch 94 untuk dapat result cemerlang:')






ya Allah ya Tuhan kami,ampunkan lah dosa2 kami,dosa kedua ibu bapa kami,
guru2 kami,saudara-mara kami,dan seluruh umat Islam muslimin muslimat ya Allah,
samada yang masih hidup atau telah meninggal dunia.
berkatilah hidup kami,permudah kan lah urusan harian kami ya Allah.
kasihanilah ibu bapa kami sebagaimana mereka mengasihani kami sewaktu kami kecil ya Allah.

ya Allah,berikan lah kami,batch 94 keputusan SPM yang cemerlang dan tidak 
mengecewakan ibu bapa kami pada hari esok ya Allah.Kau tenangkan lah hati2 kami 
sepanjang perjalanan kami untuk mengambil keputusan nanti ya Allah.sekiranya telah tertulis 
di Luh Mahfuz Mu akan kegagalan buat kami,Kau kuatkan lah hati kami untuk 
redha ya Allah.jika Kau beri kami kejayaan,Kau jauhkan lah diri kami dari 
sifat bangga,riak,takbur dan penyakit hati yang lain.

sesungguhnya,hanya padaMu kami  meminta,hanya padaMu kami berserah,
tiada Tuhan melainkan Engkau ya Allah.amin:')





err.lagi 23 jam,52 minit to go:')


assalamualaikum.





2 comments:

dearest M said...

uuuuu macam tak sempat je. weh. stay lah seratas.

Vanessa said...

kalau boleh,sy lgsung tanak mimpi pasal SPM ni...tkut jd knyataan..huuu~