12 March 2012

sakai sakai sakai

tak pernah2 aq buat banyak sangat post dalam sehari kan?-.-
ney semue sebab result espiem bukan keluar 22 mac macam yang kami sangka-.-
sebab tadi ade sape tah gatai2 start tweet dengan KPM.
aq tak salahkan pon sape2 yang start tweet tuh.serius.
cume sekarang baru terase keCUAKan yang sebenar kat aq.



KPM tweet kate keluar result 21 mac:'(
adess.nanges lame2 ah dalam bilik jap lagi sambil peluk bantal wangi aq-.-
walaupon awal sehari je,tapi tak secuak 22 mac oke.sebab tarikh nye makin awal.
laen lah kalao keluar 23 mac ke:')
oke sudah.mimie da nanges2 sampai basah baju sebab bende neyh.
aku?si kembar sengal mimie neyh?
hurm..maybe on the way je nak nanges jugak kot-.-



tadi ustaz pulak cakap analisis kat putrajaya yang 21 mac,sampai kat sekolah masing2 22 mac.
heh?ape neyh?aq da gile da dengan bende neyh.



tadi nita siap printscreen lagi bukti yang KPM reply tweet dye.haha.
alina pulak tak abes2 menguatkan semangat aq dengan mimie yang sakai gile sekarang neyh.haha:')
kepade naaaad,selamat menikmati hadiah hari lahir yang paling bermakne 21 mac neyh:)
oke dah menangisi bende neyh.

dear 21st March,i don't found you for taking my spm result on my calendar.
i only found about naaaaad birthday ONLY on that day.
thank you.

ya Allah,berikan lah kami,batch 94, keputusan spm yang cemerlang,
dan tidak mengecewakan ibu bapa kami.
sesungguhnya hanya kepadaMu kami memohon,hanya padaMu kami berserah:')



kuatkan lah aq ya Allah:')
kuatkan lah kami ya Allah:')
*lap2 air mate*



assalamualaikum.kbai.

2 comments:

wan aidil anwar said...

chaiyok batch 94 ;D

aten said...

amin:) doa untuk semua weyh;')