15 April 2012

qalesya irdina l interview l kembali bosan

hai hai hai!:D baru(?) masuk 9 hari aq tak update.haha.oke.lame kot 9 hari-.- alahai aten,
ramai ke pun yang tengok blog kao neyh?oke dah.sebenarnye tak tau nak update pasal ape.

*jap.pikir.pikir*

ouh!pade tanggal 9th april 2012,pade hari yang cerah berseri lagi indah,aq dapat sorang lagi 2 pupu.oke.faham tak 2 pupu tu ape?ye.anak kepade sepupu ibu aq.anak sulung angah and aunt linda ^^.
QALESYA IRDINA


ni mase hari ke-3 budak kecik ney lahir:)


ni mase hari 1st KOT budak kecik ni lahir:)

tengok gambar mase mulemule pun dah tau budak ney kecik and ringan kot.haha.she's only weight 2.75kg mase lahir oke.alahai..dah lebih kurang berat gula je kot.eh.ape aq merepek neyh?-.-
welcome to the world dear.real world:)ouh.hope sangat-sangat dapat jumpe 
and pegang budak ney,kalau angah balek KEMAMAN nanti.itupun kalau aq balek jugak kan?alahai..
naluri keibuan terlebih ke ape arini?haha.oke.abaikan.



oke.dah blank taktau nak cakap pasal ape dah.
*pikir*

*pikir*

*pikir*

ouh!hari ape tah aritu,cik mimie sengal text aq,mase tu pukul 2 lebey kot.

aten,arini pegi check rsult interview uitm kau.ak tak dapat ,
kau kan ambk tesl.


wondering.aq baru tau,rupe2nye course tu boleh cek dulu sebelum result UPU diberanakkan sebab ade interview.alahai..on je lappy,terus cari link.first bukak,server down.dalam hati,sabar aten sabar.
try lagi sekali,server down lagi.alahai..3rd time try,siap doa dalam hati,bismillahhirramanirrahim.
aq tak dapat interview tu.


it's okay lah.takpe.aq tak kesah pun dapat ke tak sebenarnye.kalau dapat,try je lah.kalau tak dapat,kembali buat rutin harian yang same setiap hari.macam biase =.= tapi,sebenarnye,ade sikit lah rase frust sebab tak dapat.haha.tapi,entah lah.aq ney memang payah sikit kalau nak interview2 neyh.kelam.cuak.sume ade.tapi gatal2 jugak isi bnde tu kat upu.ngeng.*tampar diri sendiri*

sesungguhnya Allah tidak akan memberikan ujian yang terlalu berat pada hambaNya sehingga tidak mampu dipikul olehnya kerana Allah itu Maha Menyenangkan.Dia tidak pernah menyusahkan melainkan hanya ingin menguji hambaNya.



ade jugak kawan aq yang dapat,hari ni interview tu.insyaAllah dorang oke je kot:)

blank balik lah.jap.jap.
*pikir*

*pikir*

*pikir*

ouh.aq rase kan,lately kat TL twitter,facebook mahupun skype dah makin bosan lah.macam 
takde orang je kadang2 tu.entah.maybe sebab ramai yang tengah busy pegi interview sume kot.hmm..hmm..
bestlah kawan-kawan aq dapat kan?walaupun aq tak dapat,
aq happy untuk kawan-kawan aq:')
bile tak tegur kawan-kawan yang aq hari-hari dah tegur,rase pelik lah.rase macam 
tak kena.maybe sebab dah terbiase kot.kadang-kadang dah rase macam family je.tambah-tambah bile kat twitter.bile ade problem,kongsi same-same:)


haha.ingat senang aq nak mengaku aq sayang korang?haha.
thanks sebab sudi masuk dalam hidup aq:)*lap air mate*



last but not least,happy 18th birthday NURSYAFIQAH HANI BINTI MUHD SHITH PUTERA.


# hani yang pakai shawl putih hijau tu:)

walaupun aq tak dapat jadi top 3 wish birthday kao pukul 12 tgh malam tadi,*lap air mate*
at least aq call kau jugak kan?hihi.and aq orang 1st wish kat blog kan?haha.mane ade sape buat wish untuk kao kat blog kan?thanks for everything dear:)
ehem.sayang kao love and eternity <3



#all the best sape sape yang pegi interview lagi nanti:)




assalamualaikum.



*aq nak meneruskan rutin harian yang bosan.scroll dashboard tumblr,scroll TL twitter,tekan home banyak kali kat facebook :D LIFELESS betul aq -.-*















5 comments:

wan aidil anwar said...

hahahaahaha. tadik waktu interview, kena jawab soalan dangers of social network. alahai, kena terpampang depan muka aku. cepat2 pikir apa keburukan selama 5 bulan aku mnghadap benda nih. tapikan, benda paling best sepnjang lima bulan nih was, aku dapat kenal macam2 jenis orang. termasuk kau. :') *cepat cepat tacing* hee. btw, rezeki ada di mana-mana, tuh janji Allah. cheers. senyum selalu. *dah macam essay aku buad tadik ja nih* kihkih

aten said...

haha.kao suke buat aq touching kan?:')*lap air mate cepat2*aq pun happy sbb dapat kenal korang2 sume.kite sume macam dah satu family je kan?haha.bile sorang ade problem,try jugak lah tolong,kan?:)erm..erm..thanks korang sbb sudi lah kan masuk dalam hidup aq:)

susulemakmanis said...

comlnyer baby.sue pon bru dapt ank sedara..suke3x..ehhe..dah follow u

Shamimie said...

cik mimei sengal? oh macam kau tak sengal lah kan? kah kah kah.

aten said...

kao sengal lagi kot.haha.btw,name sndri pun typo ke SENGAL?kah3000