07 May 2012

SBP 94 =)




Assalamualaikum and hai hai :D sekarang dah masuk bulan 5 kan?that means,dah nak dekat 6 bulan aq jadi penganggur terhormat kat rumah ney-,- selain menambahkan berat dan masa terbuang tiap-tiap hari,and kebanyakan masa memang depan lappy dengan kawan-kawan realiti and kawan-kawan maya either kat twitter ,facebook mahupun skype (y)oke.back to the main point.



Dari bulan disember tahun lepas,aq start untuk kenal dunia luar.tapi,dari internet je lah.dari this one group.Group SBP94.dari group tu lah,aq kenal student-student sbp laen,kenal kawan-kawan yang sekarang dah jadi best friend aq,same-same share ilmu,same-same bincang pasal courses kat u,post pasal matrik,post pasal macam-macam,antara topic hot selalunya kawen muda-,-  and at the end,komen-komen semua dah jauh dari maksud asal post.haha.aq ingat lagi,dulu ade satu post tu dah jadi macam chatbox kitorang je.sampai beratus ribu komen kat situ sahaja.tapi,at last dah kena padam.takpelah.kenangan :’)



Lepas ney,maybe susah nak jadi macam sekarang..ye.macam sekarang.sebab nanti mesti dah busy dengan study balek.macam dulu.mesti dah makin jarang nak sembang-sembang kat group tu,entah-entah takde mase pun nak online,kan ?haha.aq rase bertuah sangat dapat kenal korang-korang.ye.korang.student sbp all over Malaysia.walaupun bukan semua student sbp batch 94 join group tu kan,tapi aq still rase best sangat tengok korang post macam-macam.info lah,and tak kurang jugak yang post pasal benda laen kan.post pasal game lah,post pasal novel best lah,politik pun ade.haha.dah tak sabar sangat nak mengundi ye,kawan ?haha.sabar.3 tahun je lagi korang boleh mengundi.



And,kat group tu jugak pernah ade macam salah faham ,gaduh sesame kita jugak kan ?hope dah oke.sebab kalao kite semua bergaduh,bukan dapat ape pun weh.dapat dosa lah agaknya,sebab kebanyakan dari kita,kalao gaduh mesti ada keluar perkataan-perkataan yang tak berape elok untuk didengar.aq tak cakap semua,tapi segelintir nye lah.just saying.hope yang gaduh-gaduh tu dah  oke.and sorry kalao aq ade buat sape-sape terase sepanjang aq join group tu.kot-kot la ade aq komen yang buat korang terase ke,post benda-benda yang buat korang rase annoying ke,and pape je lah yang menyakitkan hati korang.sorry again.okay ?humans not perfect.only Allah perfect,kan ?(:



Macam dah tak tau nak tules ape dah ney,again.sorry kalao aq ade buat salah dengan sape-sape.sorry sangat-sangat.kita semua manusia, selalunya kita tak perasan bila kita buat salah,kan ?tapi kesalahan orang laen semua kita nampak.last but not least,all the best untuk korang semua.lepas ni nak sambung study lagi.macam dulu.haha.tapi maybe yang akan datang ni lagi tough la kan study dye ?haha.all the best again.hope,ade lah ahli group ni yang akan jadi pemimpin untuk masa akan datang.yang akan jadi contoh terbaik(:and lagi satu,err..salah tak kalao aq nak cakap,aq sayang korang semua yang ada dalam group ni ?haha.tak salah kan nak sayang kawan sendiri ?haha.k.abaikan-,-


Hidup tak perlu selalu bosan,laluinya dengan penuh suka dan duka,
tanpa melupakan Dia yang menciptakan:D





p/s: congrats result UPU korang(:


assalamualaikum .




10 comments:

norfarahinabduljalil said...

hok aloh..nie rasa nak tacing jap...uhuk uhuk kihkihkih

wan aidil anwar said...

weh, hidup masih panjang. moga2 ukhwah kita semua kekal. cheers

aten said...

haha.tak payah nak touching sgt.

aten said...

aidil,insyaAllah :D ukhwah fillah .

abd.hadi said...

bce post ni alongside dgr lagu bcground cmtu...sungguh menganggu emosi...hahaha

aten said...

hadi:haha.takkan nanges kot?haha

abd.hadi said...

aq? nangis? satu-satu ayat yg menunjukkan bahawa
'abdul hadi _____menangis'..is only bile ada word 'tidak' in the middle of it...

aten said...

eleh.takkan lah kao tak pernah menanges :p

abd.hadi said...

''tuleslah surat chenta kejap:)''
hahhaha..puih :p (x tau nak reply ape)

aten said...

haha sengal.tuleslah surat chenta kejap #ehh.haha.pegi tidur sane budak :p