10 May 2012

them :')

assalamualaikum,hai hai :D
*ini quick update,maybe*
 

               







kepade pemilik twitcon-twitcon di atas,all the best oke ?aku tahu korang boleh study elok-elok.jangan lupe ukhuwah yang kita dah bina oke ?glad to know all of you.yes.thanks sebab memenuhkan TL aku hari-hari :D again.all the best,and jangan lupa doakan aku dapat study same-same macam korang jugak :')
and NUR SHAMIMIE HIDAYAH BT ABDUL HAMID ,aq nak sangat satu u,jadi roomate kao,macam kao cakap kat blog kao tu.keep praying oke ?kita doa sama-sama :')

and,sorry kat sape-sape yang twitcon korang takde kat sini.banayk sangat aq copy image url.pening.haha.sorry oke ?all the best,again.best sangat-sangat dapat kenal korang.
korang sangat awesome tahu ?haha.

for those yang tak putus-putus motivate aq tu,THANKS.sangat-sangat.very appreciate it.thanks sebab korang dah buat aq tak give up.haha.thanks motivators:D and kao sile terase yang berkenaan ,aq takkan lupa deal tu !haha.insyaAllah.doakan aq boleh buat(:

hope lepas ni,kite semua still keep in touch.hope sangat-sangat tak lost contact tahu ? :')
rase macam family dah kat TL tu.bile sorang ade problem,semua nak amik kesah.haha.

oke dah.tak tau nak pesan ape dah.take care korang !
jage hati.
jage iman.
jage solat.
jage mate.

assalamualaikum :') 

9 comments:

aisyaaaaa said...

ngaaaaaah twitcon aku paling tak senonoh sekali. iMaluwwwww *tutup muka* HAHAH btw thanks aten :')

Shamimie said...

HAI SAYA BAHAGIA GMBA SAYA PALING 1ST. TAPI SAYA SEBAK :') TRIMASSSSS !

darinasyahirah said...

comel sangat atenn !! macehh :'>

aten said...

chun:haha.twitcon je pun:>
mimie;haruslah kao first :')
darina:hihi.darina pun comel.samesame.

baashah;D said...

tengs sangat sangat sangat aten :')

aten said...

baa:same same :')

Aizuddin Shahbudin said...

Aduhai. Tengs aten! Terharu kot ade orang ingat kat kita. Tengs banyak2 ea! *bagi aten sejambak bunga ros putih*

Azri Halim said...

Thanks aten :) *nah coklat* hehe terkesime :$ haha

aten said...

zuddin:haha same-same ^^ *sambut ros putih bebanyak*haha
azri:welcome(:*terima coklat*haha