02 June 2012

korang pun all the best :'D

assalamualaikum:'D

second post untuk malam ni u_u


hai hai:'D aku buat post ni sebab hang ingatkan aku tadi.soryyyyy sangat-2 weh :(
hmm..hmm..elok-2 weh kat*batuk* melbourne *batuk* "konon" tu.haha.study elok-2.take care weh ! hmm..hmm..tak boleh lah aku nak mengadu dah kat hang kan? :(
kaunselor aku pun dah nak masuk u dah :/ belajar elok-2,lepas tu jadi lawyer okayy?nanti kalao ade pape,aku boleh mintak tolong hang je .haha ^^
thanks sebab jadi kaunselor aku.thanks sebab jadi tempat aku menanges kadang-2 tu.haha
thanks sebab doakan friendship aku dengan mimie :')
hope dapat kawan dengan hang sampai bila-2 jugak:'D



hai pieqah ! hihi.all the best kat PALAM weh :'D take care sangat-2 tau?
study elok-2.once a friend forever a friend.ingat tak ayat kita? :')
sorry sebab macam dah tak rapat sangat dengan kao :( tapi,aku nak kao tau yang aku sayang kao although tak rapat macam dulu :')doakan aku.kita takkan pernah putus kawan,sebab tak ade word "ex-kawan" kan? hihi
sayang kao kecik ! <3


tini tini tini ! hehe:'D kao pun same weh ! all the best kat PALAM sane tau ? jagekan pieqah untuk aku :')
die tu dah lah kecik je,nnt kena buli pulak.haha
thanks sebab selalu jugak tanye aku okayy ke tak,dapat mane semua.thanks doakan aku :')
kita dah kenal dari sekolah rendah tahu?dari darjah satu.haha.kejap je mase berjalan.
dulu kao lagi rendah dari aku,sekarang aku rase kao dengan aku same tinggi je u_u
ahh tak kesah ! haha.all the best ! :'D sayang kao !


nita nita nita ! all the best awak kat PALAM nanti.alah..banyak je geng kat situ kan? :<
study elok-2.gonna miss typo queen .hihi
suare comel awak ! lame dah tak sekaip sesame kan? :/
saye mesti rindu awak nanti ! :')



ohh hai amin ! all the best jugak kat UIA nanti okayy? alah..tak jauh pun UIA-UPM.bak kate kao 30 km je kan?haha. #jkjk so yes.ehem.semoga menjadi engineer yang berjaye bak kate jimot*ehem*
study elok-2.ouh.lepas ni tak selalu lah aku dapat tengok drama #JAMN kat TL :')
ayat aku sadis sangat ke?padahal korang boleh je online guna phone -,-
okayy lah amin,all the best ! thanks doakan aku :'D


hai hai faghisa :'D haha.eh.ade name baru kan?perisa u_u haha.sedap-2 name farisa alia,jadi perisa.kesian betul.haha.so,all the best lah kat PALAM okayy?korang buat lah geng twitter kat sane nanti u_u.iJeles tahu?
haha.thanks sebba selalu jugak layan aku yang perangai macam budak-2 ni.haha.
#TeamAdamLavine dengan #Zizangg selamenye wehh ! haha.
aku jeles sebab mimie dah jumpe kao tahu?
aku nak jumpe jugak,mane aci ! :<
takpe.nanti kita jumpa okayy?insyaAllah :'D
sayang kao <3 !

netttt ! all the best jugak weh ! take care ! kao je chammak challo yang jauh sangat ke utara tu tahu?haha
take care sangat-2 budak kecik :p
study elok-2 tau?kalao ade jodoh,kita jumpa lah kat sane nanti :')
semoga ade jodoh kan?semoga:'D
K.dah pesan macam-2 kat net,biar lah net je tahu.haha.
drama net hari tu dengan D *bukan name sebenar* aten dok perhati je tahu?haha
sayang net sangat-2 ! :*


hai sayang ku meera ! :'D
mungkin kao tak sempat bace awal-2 post ni kan?takpelah.aku nak buat jugak.hihi
selamat menjadi lawyer okayy?kalao ade jodoh,kita jumpa kat UiTM Shah Alam tu.doakan lah ! hehe
aku tau,kao sellau doakan aku,kan?:')
aku tak payah pesan banayk-2 kat kao rasenye,kao lagi matang dari aku kan? u_u
thanks sebab selalu dengar cerite-2 cinta ngeng*muntah sekarang* cerite-2 mengarut aku.
haha.all the best dear ! :'D
love you :*






K.cukup.sorry kat sape-2 yang aku tak sempat wish kat atas ni okayy?sorry sangat-2.dah mengantuk ni u_u
all the best korang ! semoga berjaye al though kat mane pun korang study nanti.
niat kerana Allah Taa'la je okayy?
semoga diberkatiNya selalu,
moga Allah redha :')


*mohon abaikan typo,kalao ade u_u
mengantuk ni weh


assalamualaikum:')














4 comments:

wan aidil anwar said...

yeay. :D

shedameor said...

aten.. sebak gile bace ! sumpah kau caring sangat.. sori semalam aku tido awal sket. btw, ku sayang kau, aku tak penah lupe quote tu tw ! luv u :*

aten said...

aidil: aku buat sebab hang suruh tahu? haha.all the best :'D

aten said...

err,,sheda meor?K.piqah kan? haha.sayang kao jugak :*