01 December 2015

I'm In Love...with Hermo !


Assalamualaikum and hai :D

Yess yess yess I'm in love with Hermo ! Apekebenda Hermo tu ? Hermo adalah website yang menjual barang-barang kosmetik termasuk segala make-up, skincare, healthcare, body care segala lotion pebenda semua ada kat situ. Senang dan tak payah nak pergi tempat lain kalau nak beli dah ! Dan yang penting dorang based in Johor, Malaysia. Guna poslaju pun boleh weh korangg tak payah nak pening fikir shipping mahal dari luar negara k.

Antara yang bestnya Hermo ni ialah :

  • Based in Malaysia, so tak payah fikir shipping mahal dari luar negara pebenda
  • First time beli dapat voucher RM15 untuk pembelian RM100 and above
  • Sebelum beli boleh tengok review dari orang lain tentang produk tu
  • Selalu ada sale !
  • Banyak pilihan sampai rambang mata k
  • Beli 2 barang ke atas free shipping 
dan banyak lagilah!

First time tahu tentang website ni dari blog Kak Namee Roslan . Adalah satu hari tu memang tahap takde kerja sungguh seorang Fathin ni, dari pagi sampai ke tengah malam duk godek blog Kak Namee. So, dah dinamakan jodoh terjumpalah website Hermo ni kan.

Banyak produk organik aaa aku tengok kat website ni. Ada dari Korea (woot!), ada dari Jepun, Taiwan semualah. Asia lah kebanyakannya ke semua dari sana?

Antara barang-barang yang aku duk belek kat website ni :

Nature Republic-Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel
(Sekarang tengah sale, RM25 jeee)



Hermo Mask Combination Box
(Korang pilih 12 mask and dia akan packing kan sekali dalam satu box.
Harga bermula dari RM2.50 je!)

Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask 

Barang-barang make up pun ada untuk yang selalu guna, and packaging semua comel. Nasib bukan jenis bermake-up, jimat duit boleh beli barang lain. Ehh.

Too Cool For School - Dinoplatz Lip Balm

Too Cool For School - After School BB Foundation Lunch Box

Alaaaa banyak lagi malas nak copy semua gambar kang tak surprise. Haha. Andddd another good news is sekarang Hermo tengah buat sale sempena Krismas ! Hey tak suruh sambut krismas, tapi join je sale tu, harga murah dari normal price. Lepas tu bila dah ada account Hermo, boleh join contest spin and win ! Hadiah mahal-mahal weh semua. Ada RM1000 Voucher, Ipad Mini, Play No More handbag, Tiket Air Asia pergi Seoul (Ni Ziqah sukalah ni haha), Pandora Bracelet etc. Banyak gila and semua hadiah best !






Okay dah. Tak larat nak type panjang-panjang sebab Hermo ni memang best gila. Dari haritu tengok memang tak tau nak pilih barang apa sebab banyak sangattttt. So, sesiapa yang nak sign up account Hermo boleh klik link sini ----> http://www.hermo.my?referral=EMSMON 

Selamat rambang mata semuanya ! :D










No comments: