30 June 2017

I'm fine (ii)

Salam and hai.

Pernah tak rasa macam semua benda tengah berserabut tapi kita terpaksa acah tenang dan behave walaupun hati tengah risau tahap tak tahu nak cakap?

Something feels wrong.
Ada benda yang tak kena.
Ada benda yang salah sedang berlaku.
Something wrong, somewhere.

Atau semua ni jadi hanya sebab girls tend to overthinking something? Idk. Asyik rasa risau, gelisah dua tiga hari ni. Mood rajin jangan cakap, dah ke Laut China Selatan agaknya. Bilik adalah dalam 50% je rupa bilik. Tidur pun tunggang terbalik dah waktunya.

Naah. Maybe I'm just being overthinking again.

Let's trying to sleep, shall we? Mata dah berair, tapi entah kenapa berjaga lagi.

Semoga kembali tenang.

No comments: