29 May 2018

My First Teacher's Day!

Salam dan hai!

Tak kisahlah walaupun hari guru dah berapa minggu berlalu, tetap jugak nak share. Mana tau nanti dah tua (sekarang muda eh?) boleh mengimbau kenangan balik. ececey

16 Mei 2018
----------------------------------------
It was a normal morning. Nothing special, and we don't even expect anything from the kids sebab budak-budak ni manalah tau bila hari guru ke, ape ke kan. Even their own birthdays pun diorang tak hafal 😂

Tiba-tiba ada budak excited, datang-datang terus ;

"Muallimah, Irham bawak pen!"

Ingatkan pen untuk dia, rupa-rupanya untuk muallimah :')



And the surprise continue with lots of giftsssssss!


Waiz's


Qalief's


Amni's


Munir's

Sampai ke kad ni dia bawak ultraman dia 👀

Tak ingat sape bagiii


Aqeela's

Tak ingat sape bagiiii

 

Aliff's


Aathif & Ammar's

 

Ammar's



Antara yang wajib!(Tapi I don't really fancy flowers tbh. Dari dulu 😂)

 

Rayyan's


Izz Zahin & Hadif's



Izzah's

Zaki's

Dan tanpa disangka, banyak ni nak kena bawak balik that day,


Sorang muallimah satu beg kertas tu, bukan sorang tiga beg 😁


Alhamdulillah for everything, dapat merasa pengalaman yang selalunya Acik je dapat rasa sebab dia cikgu 😆 Ni jangan ingat muallimah dapat jadi lembut tetiba lepas dapat hadiah ye. Masa nakal tetap kena marah! 😏
THANK YOUUUUUUU!